Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandweer en ziekenwagens

Air Liquide Healthcare Benelux is de aangewezen partner van eerstehulpverleners: brandweerlieden, paramedici, hulpdiensten. In deze beroepen, waarin reactievermogen en efficiëntie sleutelwoorden zijn, bieden wij betrouwbare en duurzame oplossingen.

TAKEO: de intelligente cilinder

De TAKEO cilinder, een innovatie van Air Liquide Healthcare, is de eerste cilinder met een digitale display. De info is duidelijk en helder en het systeem is intuïtief in gebruik.

De belangrijkste voordelen:

  • Duidelijkheid en eenvoud: dankzij het digitale display is alle informatie zichtbaar. Bovendien maakt de ergonomische kap hem snel en gemakkelijk te hanteren.
  • Efficiëntie: het digitale display toont de autonomie voor een optimaal beheer van het verbruik.
  • Veiligheid: geluids- en visuele alarmen waarschuwen wanneer een kritisch niveau wordt bereikt.

Inalis kit

Bij een spoedgeval stelt de arts de eerste handelingen om de veiligheid van de patiënt te garanderen in afwachting van de komst van de hulpdiensten.

De Inalis kit is een complete kit, ontworpen om adequaat te kunnen reageren op een noodsituatie. De kit combineert al het noodzakelijke materiaal: tas voor zuurstoftherapie, beademingsballon, pulsoximeter, handschoenen, maskers enz.

Veiligheid

Uw veiligheid is voor ons een prioriteit. Daarom stellen wij u, indien gewenst, materiaal ter beschikking om uw cilinders optimaal te stockeren.                                                                                                                                                    
                                                                                        Contacteer ons