Overslaan en naar de inhoud gaan

Dermatologie

Air Liquide Healthcare Benelux biedt een volledig gamma cryogene producten en aanverwante materialen voor dermatologisch gebruik aan : levering, opslag en transport van vloeibare stikstof CE evenals alle nodige materialen voor de manipulatie hiervan.. Onze cryo-experten geven u graag advies en antwoorden op uw vragen.

Opslag en transport van vloeibare stikstof

Om het gebruik van vloeibare stikstof in de dermatologie te vereenvoudigen, kan  Air Liquide Healthcare Benelux u een uitgebreid assortiment recipiënten voor optimale opslag en efficiënt verbruik leveren. 

Onze experts helpen u bij het kiezen van het model dat het beste past bij uw behoeften en dit steeds in functie van uw verbruik.

Opleidingen en advies

Onze cryogene experten analyseren uw behoeften en kunnen u een oplossing aanraden aangepast aan de noden voor uw cryogene activiteit.

De veiligheid van patiënten en artsen die vloeibaar stikstof CE gebruiken, is een prioriteit voor Air Liquide Healthcare Benelux. Daarom voorzien wij voor de eindgebruikers een opleiding op het gebied van veiligheid en bieden wij alle persoonlijke beschermingsmiddelen aan voor u en uw medewerkers (handschoenen, beschermende brillen en vizieren, schorten) of voor uw praktijk (zuurstofsensoren).

Inalis kit

Bij een spoedgeval stelt de arts de eerste handelingen om de veiligheid van de patiënt te garanderen in afwachting van de komst van de hulpdiensten.

De Inalis kit is een complete kit, ontworpen om adequaat te kunnen reageren op een noodsituatie. De kit combineert al het noodzakelijke materiaal: tas voor zuurstoftherapie, beademingsballon, pulsoximeter, handschoenen, maskers enz.

Veiligheid

Uw veiligheid is voor ons een prioriteit. Daarom stellen wij u, indien gewenst, materiaal ter beschikking om uw cilinders optimaal te stockeren.

                                                                         Contacteer ons