Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze innovatieve cilinders

Ontdek ons volledig aanbod van cilinders.

U hebt verschillende soorten cilinders nodig die aangepast zijn aan uw medische toepassingen en werkomgeving (verdeelcentrales, nood bronnen, couveuses, MRI, …).

Onze innovatieve cilinders

Hoewel ons basis assortiment flessen in staat is aan de volledige vraag te voldoen, is het echter vaak zo dat onze klanten gebruiksklare flessen verkiezen die veilig en gemakkelijk te hanteren zijn.

  • Om aan deze vraag te kunnen voldoen, bieden wij de COMPACT-cilinder met geïntegreerde ontspanner en debietmeter aan. Deze is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de spoeddiensten van ziekenhuizen.
  • Indien u de autonomie van de cilinders nog beter in het oog wil houden en de efficiëntie van het verbruik wilt verhogen, beantwoordt de TAKEO-cilinder volledig aan deze behoefte.

De TAKEO-cilinder

  • Deze cilinder is voorzien van een digitaal beeldscherm dat in reële tijd de resterende autonomie bij het geselecteerde debiet aangeeft. Het zorgpersoneel is op deze manier gerustgesteld en geïnformeerd over de autonomie van de cilinder. 
  • Het digitale beeldscherm geeft het resterende volume in de cilinder weer in liter wanneer deze gesloten is. Wanneer een constant debiet gekozen is, wordt de autonomie in uren en minuten weergegeven. 
  • De TAKEO-cilinder geeft ook een hoorbaar alarm om de gebruikers te melden dat de cilinder bijna leeg is.