Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleiding

Opleidingen omtrent medische gassen.

Medische gassen houden levens in stand en moeten ten alle tijden beschikbaar zijn voor patiënten. Ze zijn onmisbaar in de gezondheidszorg. Ze zijn alomtegenwoordig in ziekenhuizen en een goede kennis van de medische gassen is essentieel voor de veiligheid van het zorgpersoneel en die van uw patiënten.

Doel van AL Training

 • Het doel van de opleiding die Air Liquide Healthcare Benelux aanbiedt, is om de medewerkers van het ziekenhuis een uitgebreide kennis bij te brengen  in verband met de verschillende soorten medische gassen en hun kenmerken. Hierbij leggen we de nadruk op veiligheid en ook op het verantwoord en efficiënt gebruik van de gassen, apparatuur en de toebehoren voor de toediening.
   
 • De AL Training stelt ziekenhuizen in staat om hun personeel op te leiden in verband met medische gassen: 
  - door het aanbieden van een e-learningplatform met interactieve modules 
  - door het aanbieden van theoretische en praktische cursussen in ons technisch opleidingscentrum

Inhoud van de opleiding

 • Online module: Toegang tot een gamma aan opleidingsmodules toegewijd aan uw instelling betreffende medische gassen via een gebruiksvriendelijk en toegankelijk e-learning platform. Wij ondersteunen u bij het bepalen van het trainingstraject en helpen u bij het stellen van de doelstellingen. We hebben een keuze aan opleidingsmodules specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zorgpersoneel.
   
 • In het AL Training center: Opleidingen die theorie en praktijk combineren. U bent verantwoordelijk voor het technisch beheer en de continuïteit van de medische gasinstallaties van de zorginstelling en/of u bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, reglementering en beheer.

  Deze opleidingsprogramma’s zijn voor u ontworpen om uw expertise verder te ontwikkelen door middel van opleidingen in ons opleidingscentrum. Air Liquide Healthcare Benelux deelt zijn kennis en ruime ervaring op het gebied van medische gassen met de cursisten door middel van theoretische presentaties en praktijkoefeningen.