Overslaan en naar de inhoud gaan

Studiebureau en technische diensten

Air Liquide Healthcare Benelux biedt oplossingen aan voor de installatie en het onderhoud van het gehele gasdistributienetwerk, van de bron tot het afnameventiel.

Een betrouwbare begeleiding van het begin tot het einde

Air Liquide Healthcare Benelux is aanwezig doorheen het hele proces, vanaf het voorontwerp tot de levering en de indienststelling van het distributiesysteem. Hierbij garanderen wij de naleving van de reglementering, de traceerbaarheid van de materialen en de veiligheid van uw patiënten.

Oplossingen voor alle noden en behoeften

Het medisch gasdistributiesysteem (MGDS) verzekert de verdeling van een geneesmiddel of gas voor medische doeleinden, van de bron tot aan het afnamepunt.

Bijkomend is er een extractie- en evacuatiesysteem voor de anesthesiegassen en afzuiging van lichaamsvloeistoffen (vacuümleidingen).

                                                            Contacteer ons                                                        

Veiligheidsgarantie

De veiligheid van uw medewerkers, patiënten en installaties is onze prioriteit.

Naleving van de regelgeving:

  • De regelgeving wordt nageleefd vanaf de eerste fase van het voorontwerp tot bij de levering en de inbedrijfstelling van het MGDS.

Traceerbaarheid van de materialen:

  • Door de gedetailleerde registratie van de lot- en serienummers van alle gebruikte materialen, kunnen we op een efficiëntie en veilige manier uw MGDS onderhouden en herstellen.

De betrouwbaarheid

Wij zijn experts op het gebied van gasdistributiesystemen.

Productiemiddelen en materialen:

  • Alle materialen die wij gebruiken voor de vervaardiging van het MGDS worden geproduceerd en gecertificeerd door CE-gemarkeerde bedrijven behorend tot onze groep.

​​​​​​Beschikbaarheid materialen:

  • Als fabrikant beschikt Air Liquide Healthcare Benelux continu over een stock aan kritische reserveonderdelen voor zijn klanten.

Conformiteitsverklaring:

  • De conformiteitsverklaring van het MGDS garandeert dat het netwerk volgens de strenge kwaliteitsnormen is vervaardigd.

Integraal beheer

Wij helpen u in elke fase van het proces: van advies tot ontwerp, uitvoering en het onderhoud.

Opleiding en technische kwalificatie:

  • De werknemers van Air Liquide Healthcare Benelux worden op regelmatige basis bijgeschoold op het gebied van gassen en installaties, alsook zakelijke ethiek en veiligheid op het werk.
  • Naast deze bijscholing hebben de techniekers van Air Liquide Healthcare Benelux een gespecialiseerde technische kwalificatie.

Ruime ervaring:

  • Met meer dan 100 jaar ervaring in het vakgebied biedt Air Liquide een degelijke werkbasis om de kleine maar ook de grote uitdagingen van deze sector aan te gaan.